Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Καταιγιστικές ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για τη Novartis! "Φύλλο και φτερό" τα γραφεία...



Έρευνα στα γραφεία της Novartis πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από εντολή των εισαγγελέων Διαφθοράς. 
Ήδη από τις αρχές του Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα, μετά τη δημοσιοποίηση  στοιχείων για δωροδοκίες κρατικών λειτουργών και γιατρών, αλλά και για τα μέσα που χρησιμοποιούσε για να επικρατήσει στις αγορές, μετά από έρευνα δύο ετών που έκαναν οι αμερικανικές αρχές. 
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, δύο Έλληνες στελέχη της εταιρείας, στα τμήματα Πωλήσεων και Επικοινωνίας - Εταιρικής Ευθύνης, κατέθεσαν στις αρχές των ΗΠΑ έγγραφα που δείχνουν τη μετακίνηση ποσών σε ιδιώτες γιατρούς αλλά και σε γιατρούς που εργάζονταν στο δημόσιο σύστημα Υγείας , με στόχο τη συνταγογράφηση των φαρμάκων της . 
Να σημειωθεί ότι την Πρωτοχρονιά ένας 44χρονος που βρισκόταν στο Hilton, απειλούσε να αυτοκτονήσει από τον 13 όροφο και σύμφωνα με τα τις πληροφορίες, ήταν πρώην στέλεχος της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis και έλεγε "δεν θα τα φορτώσουν σε μένα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌