Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Η είσοδος σε μία χώρα είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ! O Τραμπ το ξέρει, το Μαξίμου;..



«Σάλος έχει ξεσπάσει με το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ».
Η παραπάνω πρόταση, με μικρές παραλλαγές, ακούστηκε και γράφτηκε στα συστημικά ΜΜΕ του πλανήτη, δεν αποτελούν εξαίρεση τα ελληνικά Μέσα, παραβλέποντας τις λεπτομέρειες του διατάγματος και παρουσιάζοντας μόνο τα στοιχεία που επιτρέπουν το ξέσπασμα κατά του Τραμπ, του αντισυστημικού προέδρου που δεν υποβάλλεται σε κανένα καλούπι. 
Το διάταγμα δεν αφορά τους Μουσουλμάνους, μάλιστα ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ το επεσήμανε, δηλώνοντας: «Για να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα, δεν πρόκειται για μία απαγόρευση κατά των μουσουλμάνων, όπως μεταδίδουν λανθασμένα τα μέσα. Δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία, αφορά την τρομοκρατία και την ασφάλεια της χώρας μας». Αφορά πολίτες συγκεκριμένων χωρών (του Ιράκ, του Ιράν, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης) και μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τρεις μήνες.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιθυμεί να διασφαλίσει την ασφάλεια στη χώρα του και προχωρά σε ενέργειες που για πολλούς θεωρούνται ακραίες, όμως, στην πραγματικότητα διέπονται από λογική. 
Η είσοδος σε ένα κράτος δεν είναι δικαίωμα, είναι προνόμιο. Κάθε χώρα μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο είτε σε ένα άτομο, είτε σε ομάδα ατόμων, είτε σε πολίτες άλλων χωρών, βάζοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του λαού. 
Τα ΜΜΕ, παραφράζοντας την αλήθεια, προχωρούν σε μια προπαγάνδα που έχει σαν σκοπό την στοχοποίηση του Τραμπ και την «ταμπελοποίηση» του. 
Αν σκεφτούμε καθαρά, θα συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμα και η  Ελλάδα έχει το δικαίωμα να πράξει κάτι ανάλογο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌