Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Υπουργοί και ένας πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ στο Σκάνδαλο ΝOVARTIS...

Τα ονόματα τεσσάρων πρώην πολιτικών μεγάλου βεληνεκούς ακούγονται σε βίντεο του FBI, σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS. 
Στο οπτικοακουστικό υλικό, στέλεχος της εταιρείας κατονομάζει τέσσερα πολιτικά πρόσωπα, αναφέροντας ότι θα παρέμβουν ώστε να μην δοθεί συνέχεια στη δικαστική έρευνα. 
Το υλικό προέρχεται από το εσωτερικό κύκλωμα της εταιρείας στην Ελλάδα, με ένα πρώην στέλεχος της ΝOVARTIS να ασκεί πιέσεις σε υπουργούς που συνεργάζονται με την φαρμακευτική και οι οποίοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, από το οπτικοακουστικό υλικό που προέρχεται από το εσωτερικό κύκλωμα στα γραφεία της εταιρίας προκύπτει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και τέσσερις πρώην πολιτικοί.
Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», στον φάκελο της υπόθεσης υπάρχει ομολογία που εμπλέκει και πρώην πρωθυπουργό. Η εφημερίδα αναφέρει ότι εμπλέκονται επίσης τρεις πρώην υπουργοί, γιατροί και καθηγητές Πανεπιστημίου.
Όπως γράφει το «Documento» το κύκλωμα δρούσε με καύσιμη ύλη «μαύρο» χρήμα και «κρυφές» εταιρείες, καθορίζοντας τις τιμές των φαρμάκων και επιβάλλοντας συγκεκριμένα φάρμακα στους ασφαλισμένους σε πολλαπλάσιες τιμές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌