Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο VoiceNews! Oι 'ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ' προπηλάκισαν γονείς για τα 'προσφυγόπουλα'...

 Μία περίεργη καταγγελία έφτασε στα γραφεία του VoiceNews, από αναγνώστη και φίλο του site μας.
Στο 10ο Δημοτικό σχολείο Αιγάλεω την προηγούμενη Πέμπτη έγινε Συμβούλιο των Γονέων και Κηδεμόνων για να συζητηθεί το θέμα των προσφυγόπουλων. Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία ομάδα Συριζαίων, όχι γονέων,  (και μάλιστα με την παρουσία τοπικού άρχοντα του ΣΥΡΙΖΑ) προπηλάκισαν τους γονείς  που εξέφραζαν αντιρρήσεις για την ύπαρξη προσφυγόπουλων στο σχολείο. 
Η συζήτηση εξετράπη όταν κάθε πρόσωπο που εξέφραζε αντιρρήσεις ή έδειχνε σκεπτικισμό απέναντι στα προσφυγόπουλα δεχόταν επίθεση για ρατσισμό και ξενοφοβία.
Το πρόσωπο που μας έκανε την καταγγελία τόνισε πως δεν έγινε ποτέ συζήτηση, απλά υπήρξε ένταση. Τόνισε επίσης πως θεωρεί απαράδεκτο να γίνονται τέτοιες επεμβάσεις από την πλευρά ‘αλληλέγγυων’ που ουδεμία σχέση έχουν με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Τα στοιχεία του αναγνώστη βρίσκονται στη διάθεσή μας, δεν τα δημοσιεύουμε για προφανείς λόγους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌