Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under: ,

Ολυμπιακός: Με 10 αλλαγές κόντρα στον Ηρακλή (19:30, Novasports1)

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το παιχνίδι παρά τα όποια προβλήματα ταλανίζουν τον «Γηραιό»

Το εκτεταμένο ροτέισον συνεχίζει ο Πάουλο Μπέντο, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έχει ο Ολυμπιακός από την αρχή της χρονιάς. 

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με δέκα αλλαγές τους Πειραιώτες σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, στο σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Ο 47χρονος προπονητής έχει επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του, αφού θεωρεί πως τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλονικείς μπορούν να τους δώσουν έξτρα κίνητρο για να δώσουν το κάτι περισσότερο στην αποψινή αναμέτρηση. 

Όσον αφορά την ενδεκάδα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – οι Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Μάρτινς και Ρομαό, με τους Σεμπά και Μάριν στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Ανδρούτσος, Καρντόσο, Σισοκό, Ελιουνούσι, Μανθάτης και Νικολάου. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ρέτσος, ενώ από την εξέδρα θα δουν τον αγώνα ο Μπουχαλάκης και ο Ανσαριφάρντ.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌