Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΣΤΑ ΟΡΙΑ του ΠΟΛΕΜΟΥ! ΚΡΙΣΙΜΟ το Επόμενο 10ημερο! Εγρήγορση και Προσοχή...

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για τα Ελληνοτουρκικά. Μάλιστα οι εκτιμήσεις δείχνουν πως το επόμενο 10ημερο ειδικά είναι το πιο κρίσιμο.
«Η Τουρκία δεν θέλει να είναι αυτή που θα κλιμακώσει την ένταση με την Ελλάδα, αλλά επίσης «δεν θα δεχθεί κανένα τετελεσμένο γεγονός», δήλωσε ο Τούρκος Άμυνας στην Hurriyet Daily News Fikri Isik μετά την πτήση Καμμένου πάνω από τα Ιμια χθες το πρωί. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, είπε:
«Η Ελλάδα πρόσφατα έχει αυξήσει τη συχνότητα των παραβιάσεων των συνόρων. Από καιρού εις καιρό, αυτό οφείλεται στην ελληνική εσωτερική πολιτική. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι καλό.»
Δε χρειάζεται να αναφέρουμε το σύνολο των επιθετικών δηλώσεων από την πλευρά των Τούρκων. Η χθεσινή μας αρθρογραφία χθες ήταν αρκετά αναλυτική. 
Το πρόβλημα είναι πως αν δεν χαλαρώσει η ένταση από την Άγκυρα και συνεχίσει να κλιμακώνεται με γεωμετρική πρόοδο, το θερμό επεισόδιο γίνεται αναπόφευκτο.
Απαιτείται ψυχραιμία, σύνεση αλλά και εγρήγορση…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌