Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under: ,

Α1: Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ-Άρης

Τι κι αν ο ένας είναι έκτος κι ο άλλος τέταρτος; Το ΠΑΟΚ-Άρης ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα μεγάλο ντέρμπι

Όταν υπάρχει ΠΑΟΚ-Άρης στο μενού, δεν έχει… τίποτε άλλο. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης αναμετρώνται απόψε για τη 16η αγωνιστική και καθηλώνουν το μπασκετικό κοινό. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, που είναι έκτη στη βαθμολογία, θα παραταχθεί με τους ΜακΦάντεν και Κόνιαρη, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, με στόχο να ντουμπλάρουν τις νίκες τους μετά τη νίκη στο Nick Galis Hall (62-66). Στον αντίποδα ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα για τους «κίτρινους», που θέλουν να εδραιώσουν την παρουσία τους στην τέταρτη θέση του πίνακα. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 35 φορές σε κανονική περίοδο και play offs με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» έχουν επιβληθεί στις 25 αναμετρήσεις και τους φιλοξενούμενους να μετρούν 10 νίκες. 

Η ΑΕΚ, που όπως και οι δύο Θεσσαλονικείς προετοιμάζεται για το πρώτο ματς των νοκ άουτ του Champions League, φιλοξενεί την Κύμη χωρίς Μαυροειδή και Μιλόσεβιτς, αλλά με τον Βασιλειάδη να επιστρέφει. Οι φιλοξενούμενοι αποδέσμευσαν δύο παίκτες, τους Ελ Αμίν και Αντεγκμπόγε, δίχως ακόμη να έχουν αποκτήσει αντικαταστάτες. 

Στο Ρέθυμνο, η τοπική ομάδα με τον Νίκο Βετούλα στον πάγκο της αντί του Αντώνη Κωνσταντινίδη υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών και αμφότερες θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. 

Ο Προμηθέας κοντράρεται με τον Κολοσσό με τις δύο ομάδες να μην έχουν απουσίες, ενώ τα Τρίκαλα, που προέρχονται από σερί τεσσάρων νικών κοντράρονται με το επίσης βελτιωμένο Λαύριο. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός χωρίς Σπανούλη, Γιανγκ και Τολιόπουλο, με αμφίβολους Παπαπέτρου και Μπιρτς, αλλά τον Λοτζέσκι να επανέρχεται, φιλοξενεί τη Δόξα Λευκάδας και τη Δευτέρα ο Κόροιβος περιμένει στην Αμαλιάδα τον Παναθηναϊκό που δεν θα έχει διαθέσιμους Γκιστ και Νίκολς. 

Αναλυτικά η 16η αγωνιστική 

Σάββατο 4/2 
ΑΕΚ-Κύμη Seajets 17:00 (COSMOTE Sport 4) 
Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός H Hotels 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
Τρίκαλα BC Aries-Λαύριο DHI (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
Ρέθυμνο Cretan Kings-Απόλλων Πατρών Carna (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
ΠΑΟΚ-Άρης 21:00 (Novasports 1) 

Κυριακή 5/2 
Ολυμπιακός-Δόξα Λευκάδας 17:30 (COSMOTE Sport 4) 

Δευτέρα 6/2 
Κόροιβος Αμαλιάδας-Παναθηναϊκός Superfoods 17:00 (Novasports 2) 

Επόμενη αγωνιστική (17η) 

Σάββατο 4/2 
ΑΕΚ-Τρίκαλα BC Aries 17:00 (COSMOTE Sport 4) 
Άρης-Προμηθέας Πάτρας 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
Λαύριο DHI-Ρέθυμνο Cretan Kings 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
Δόξα Λευκάδας-Κόροιβος Αμαλιάδας 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
Απόλλων Πατρών Carna-ΠΑΟΚ 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 

Κυριακή 5/2 
Κύμη Seajets-Παναθηναϊκός Superfoods 17:30 (Novasports 3) 

Δευτέρα 6/2 
Κολοσσός H Hotels-Ολυμπιακός 16:00 (Novasports 2)

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌