Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Φρίκη με άγριο βιασμό 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη: Την βίασαν 4 άτομα χρησιμοποιώντας…

Τι χρησιμοποίησαν τα τέσσερα άτομα για να βιάσουν την 21χρονη φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη; Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ανατριχιαστικής υπόθεσης βιασμού 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, από 3 άνδρες και μία γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιεύματος, το άγριο θρίλερ για την άτυχη 21χρονη κοπέλα, ξεκίνησε όταν γνώρισε μέσω facebook στο ίντερνετ έναν “Γιώργο», με τον οποίο ανέπτυξε καθημερνή επικοινωνιακή και κάποια στιγμή, τον προσκάλεσε σπίτι της για να γνωριστούν. Ο “Γιώργος», ρώτησε την 21χρονη αν την πείραζε να έφερνε μαζί του κι ένα φιλικό του ζευγάρι, όπως κι έγινε… Την ημέρα του ραντεβού ήπιαν από μια μπύρα και τότε, ξεκίνησε ο εφιάλτης.
Η 21χρονη φοιτήτρια άρχισε να χάνει σιγά σιγά τις αισθήσεις της και το μόνο που θυμήθηκε όταν ξύπνησε από το λήθαργο για να διαπιστώσει ότι είχε υποστεί άθλια κακοποίηση, ήταν πως στο μεταξύ είχε πάει στο σπίτι της και τέταρτο άτομο. Η κοπέλα μόλις συνήλθε ειδοποίησε την αστυνομία και μετά από έρευνες συνελήφθησαν και οι 3 βιαστές και η κοπελα. Δύο απο τους συλληφθέντες είναι Αλβανικής καταγωγής ενώ ο ένας νεαρός και η κοπέλα είναι Έλληνες. Ωστόσο ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη βιασμού και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτής της περίεργης υπόθεσης Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οπως έγινε γνωστό, οι δράστες φέρονται να χορήγησαν στη νεαρή γυναίκα μεφεδρόνη, μια συνθετική διεγερτική ουσία, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της. Η ουσία αυτή είναι γνωστή ως “μιάου-μιάου» και διακινείται κυρίως μέσω διαδικτύου, ενώ κάνει θραύση σε νυχτερινά μαγαζιά της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌