Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Αν οδηγείτε σας αφορά!Την προσοχή σας μέχρι 30 Απριλίου...

Από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 30 Απριλίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων,καθώς θα υπάρξουν εργασίες προκειμένου να επεκταθεί ο τροχιόδρομος του Τράμ.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνιστά την προσοχή στους οδηγούς καθώς όπως έχει ανακοινωθεί θα περιοριστούν οι λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη σε τρεις κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση.
Επιπρόσθετα το ανώτατο όριο ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση,
ενώ θα υπάρχει απαγόρευση της στάσης στάθμευσης επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌