Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Μαφιόζικο το έγκλημα στο Περιστέρι: Οι πυροβολισμοί στο κεφάλι, τα 9.000 ευρώ και η ψωμιέρα



Ποιες οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία στο Περιστέρι;
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία για το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε τα ξημερώματα το Περιστέρι.
«Δεν περιμέναμε κανέναν εκείνη τη ώρα. Εμείς κοιμόμασταν», φέρεται να είπε η κόρη της νεκρής 50χρονης γυναίκας, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 53χρονος πατέρας της.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για εισβολή με κίνητρο τη ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία. «Έψαξαν όλο το υπνοδωμάτιο και πήραν μόνο το πορτοφόλι του θύματος. Τα υπόλοιπα χρήματα δεν τα βρήκαν», δηλώνουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος άνδρας είχε κρυμμένα στην ψωμιέρα τα 9.000 ευρώ που είχε στο σπίτι.
Όπως περιέγραψε η ίδια, όταν οι δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου στην οδό Ολύμπου 23 στο Περιστέρι, κρύφτηκε στην κρεβατοκάμαρά της.
Οι δύο δράστες μπήκαν στο δωμάτιο που κοιμόντουσαν οι γονείς της και τους πυροβόλησαν με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Ο αδελφός της, όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, προσπάθησε να αντιδράσει και οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα, ενώ δεν έχει αφαιρεθεί τίποτα από αυτό.
Το επόμενο βήμα της ΕΛ. ΑΣ είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα της οικογένειας και ατόμων του φιλικού και επαγγελματικού κύκλου, προκειμένου οι αστυνομικοί να δώσουν απάντηση στο πώς οι δύο δολοφόνοι μπήκαν στην πολυκατοικία και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Περιστέρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌