Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Aυτό μας έλειπε!ΑΠΑΤΗ με τα ΕΣΠΑ!Μεγάλη προσοχή...

"Οι άνθρωποι αυτοί είναι απατεώνες. Για παράδειγμα, μπαίνουν σε οπωροπωλεία ή παντοπωλεία, τα οποία δεν πληρούν τις προδιαγραφές για να ενταχθούν σε ΕΣΠΑ ήδη από το πρώτο κοινοτικό πακέτο. Τα προγράμματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που παρουσιάζονται στους επαγγελματίες ως πιθανά για ένταξη, απλά δεν υπάρχουν", δήλωσε  ο επιστημονικός σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (χρηματοδοτήσεις – κοινοτικά προγράμματα), Κωνσταντίνος Ποσειδώνος, καταγγέλοντας απατεώνες που παρουσιάζονται ως ‘’ειδικοί σύμβουλοι’’ ΕΣΠΑ αποσπώντας ζρηματικά ποσά από επαγγελματίες για να διεκπεραιώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες.
"Και δεν είναι μόνο οι περαστικοί , που αποτελούν πρόβλημα. Υπάρχει ολόκληρη εταιρεία, με έδρα την Αθήνα, στελέχη της οποίας τηλεφωνούν σε επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη και τους λένε ότι ήλεγξαν την περίπτωσή τους και συμπέραναν ότι είναι επιλέξιμοι για ένταξη. Μετά υπόσχονται ότι θα στείλουν έξυπνους οδηγούς ένταξης σε προγράμματα, καθώς και τα σχετικά σχέδια αίτησης με αντικαταβολή. Αφού πληρώσουν τα 150 ευρώ, που ζητάει η εταιρεία, οι επαγγελματίες διαπιστώνουν ότι πρόκειται για οδηγούς και έγγραφα παρωχημένα, αφού αφορούν παλαιότερα προγράμματα και άρα δεν έχουν αξία" σημειώνει ο κ. Ποσειδώνος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌