Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ALERT! Oι ΕΔ μας κινδυνεύουν από τους «πρόσφυγες»…

Κρούσμα φυματίωσης φαίνεται πως υπάρχει σε πρόσφυγα που επρόκειτο να φιλοξενηθεί στο «ΛΕΣΒΟΣ»,  θέτοντας σε συναγερμό την ασφάλεια του προσωπικού των ΕΔ. 
Υπενθυμίζουμε ότι το αρματαγωγό βρίσκεται στο λιμάνι της Λέσβου για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες, έπειτα από την κακοκαιρία και τις επιπτώσεις της στον καταυλισμό της Μόρια. 
Σύμφωνα με το ΚΕΛΕΛΠΝΟ, όλοι πρόσφυγες που έμεναν και επρόκειτο να μείνουν στο αρματαγωγό, είχαν ελεγχθεί, ωστόσο, το περιστατικό της φυματίωσης που εκδηλώθηκε, εγείρει ερωτήματα ως προς την προστασία των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Οι άντρες των ΕΔ έχουν σώσει την Ελλάδα από μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς είναι οι πρώτοι που έχουν συνδράμει στο προσφυγικό ζήτημα, με κίνδυνο την υγεία τους. 
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει το κράτος είναι να τους προστατεύει με τα κατάλληλα μέσα, ώστε να μην είναι ευάλωτοι σε μεταδιδόμενες ασθένειες.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌