Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Πλήρης αναβάθμιση του Ε.Σ!Έρχονται τα “Arleigh Burke”...

Αναβαθμίζεται σιγά σιγά ολόκληρος ο Ελληνικός Στρατός,έχοντας έρθει η σειρά του Πολεμικού μας Ναυτικού μετά από το Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία.
Στην Ελλάδα λοιπόν μεταβιβάζονται  δύο αντιτορπιλικά αντιτορπιλικών κατευθυνομένων βλημάτων κλάσης Arleigh Burke,από τις ΗΠΑ.
64 σκάφη των αντιτορπιλικών κλάσης “Arleigh Burke”,είναι ήδη σε υπηρεσία ενώ αναμένεται να ναυπηγηθούν άλλα 42.
Τα θηριώδη αντιτορπιλικά έχουν μήκος 155 μέτρα, πλάτος 20 μέτρα, βύθισμα 9,3 μέτρα και εκτόπισμα από 8.300 ως 9.200 τόνους.
Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως τα σκάφη αυτά έχουν κατασκευαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των ΗΠΑ και το εκτόπισμα τους είναι αρκέτα μεγάλο για το επιχειρησιακό περιβάλλον του Αιγαίου.Όμως η κινητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο είναι αρκετά ανησυχητική και πρέπει να ληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα και να είναι σε ετοιμότητα οποιοδήποτε μέσο έχουν διαθέσιμο οι ελληνικές Ε.Δ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌