Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Κάθε μέρα και μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Τραμπ ξεσκεπάζει τον Σόρο…



Έτοιμος να βάλει τέλος στις «επιχειρηματικές» δραστηριότητες του Τζορτζ Σόρος είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού καταγγέλλει ανάμειξη του δισεκατομμυριούχου στα Σκόπια. 
Όπως δήλωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων, Κρίστοφερ Σμίθ, η Ουάσιγκτον θα ερευνήσει κατά πόσο η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια αναμειγνύεται με τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας, ενώ ζήτησε και την αντικατάσταση του τωρινού πρέσβη. 
«Ο πρέσβης των ΗΠΑ δεν πρέπει να παίζει κανένα ρόλο στο σχηματισμό κυβέρνησης και να λαμβάνει μέρος στο σχηματισμό ενός συνασπισμού. Αυτή δεν είναι δουλειά των Ηνωμένων Πολιτειών ή των εκπροσώπων των ΗΠΑ».
Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση των Σκοπίων, ο Σμιθ κάλεσε τον νέο υπουργό, Ρέξ Τίλερσαν να αντικαταστήσει τον Τζες Μπέιλι, τον πρέσβη των ΗΠΑ στα Σκόπια, καθώς, του έχουν ζητηθεί εξηγήσεις για το αν λειτουργεί υπέρ πολιτικών κομμάτων και των χρηματοδοτούμενων έργων  από το Ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌