Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Κατάληψη αγροτών στην εφορία Ιωαννίνων



Σε συμβολική κατάληψη της Εφορίας προχώρησαν πριν από λίγο, κτηνοτρόφοι και αγρότες από όλη την Ήπειρο, οι οποίοι νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στη κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα.
«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να διαδηλώσουμε, μαζί με όλους τους συναδέλφους από την Ήπειρο, τον αγώνα μας για επιβίωση. Ο αγροτικός κόσμος, δεν θα αντέξει», δήλωσε ο Μπάμπης Μπεσλής, μέλος του συντονιστικού από το μπλόκο Κομποτίου 'Αρτας.
Η πρόεδρος των Κτηνοτρόφων από την Θεσπρωτία Μυρτώ Λύκα, τόνισε πως, οι αγρότες της Ηπείρου είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα. Στο συλλαλητήριο των αγροτών συμμετέχουν μέλη φορέων και συνδικαλιστικών σωματείων. Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ηπείρου, εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα και απευθύνουν κάλεσμα, « στον λαό που πλήττετε από πολιτικές λιτότητας», όπως ανέφερε ο Μπάμπης Μπεσλής.
Αγρότες και κτηνοτρόφοι, δηλώνουν κατηγορηματικά: « Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι εσχάτων. Αυτοί οι νόμοι δεν θα περάσουν. Δεν θα περάσουν ούτε και στην πράξη, γιατί κανένας δεν έχει να πληρώσει».
Σήμερα, το συντονιστικό των αγροτών στην Ήπειρο, αναμένεται να αποφασίσει εάν τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ,παραταχθούν τρακτέρ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Να σημειωθεί πως, μπλόκα αγροτών έχουν στηθεί στους κόμβους Κομποτίου και Αγίου Δημητρίου στη Ιόνια Οδό από αγρότες της 'Αρτας, καθώς και στον Λούρο της Πρέβεζας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌