Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Ανελέητη ΣΦΑΓΗ Τούρκων από τους ΡΩΣΟΥΣ! Βομβαρδισμοί ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ...



"Τρέχουν" οι εξελίξεις στη Συρία και παίρνουν μια απρόσμενη τροπή.
Ένα ρωσικό μαχητικό βομβάρδισε στρατώνα Τούρκων κοντά στην πόλη αλ Μπαμπ, σκοτώνοντας τρεις Τούρκους στρατιώτες και τραυματίζοντας 11. 
Τα ρωσικά και τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για κατά λάθος βομβαρδισμό, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν όντως επρόκειτο για κάτι που έγινε τυχαία ή αν έτσι "καλύπτεται".
Εδώ και πολλές εβδομάδες οι δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης μαζί με την υποστήριξη του τουρκικού στρατού, προσπαθούν να καταλάβουν την αλ Μπαμπ, προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, 
Ο Ρώσος πρόεδρος, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντιμίτρι Πεσκόφ,με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, ενώ υπογράμμισε ότι το δυστύχημα συνέβη λόγω της έλλειψη συντονισμού μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών εναντίον των τρομοκρατικών στόχων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌