Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Χαμός τώρα στην βουλή με Κασσιδιάρη τον διέκοψαν και του έκλεισαν τα μικρόφωνα με φασιστικό τρόπο την ώρα που ξεφτίλιζε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με σοκαρίστηκα στοιχεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη μάχη έχει ξεσπάσει στην βουλή μεταξύ του προέδρου της βουλής Νίκου Βούρτση και του βουλευτή Ηλία Κασσιδιάρη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε να ξεμπροστιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία για του υπερδανισμούς των κομμάτων τους και το ντροπιαστικό πόρισμα αθώωσης του ΣΥΡΙΖΑ για τις δανειοδοτήσεις των κομμάτων με σοκαρίστηκα στοιχεία.
Εκείνη την στιγμή ο Πρόεδρος της βουλής πανικόβλητος για τα ονόματα που ακούστηκαν διέκοψε τον Κασιδιάρη με αποτέλεσμα ο δεύτερος να συνεχίσει να μιλάει και να καταθέτει τα στοιχεία σε όλο τον ελληνικό λαό. Τότε ο πρόεδρος της βουλής πραγματικά έντρομος και με πανικό διέκοψε την ομιλία του βουλευτή κλείνοντας φασιστικά τα μικρόφωνα για να μη εκθέσει τα αφεντικά του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌