Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Έτσι ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ οι 'ΓΥΠΑΕΤΟΙ' της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! Για το ΕΚΑΣ όμως «ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»...

Σας γράψαμε πιο πριν για την επίσκεψη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στα μπουζούκια. Σας παρελθόν επίσης σας γράψαμε για διάφορους Γυπαετούς της πολιτικής όπως ο κος Βαρβιτσιώτης (και το γνωστό πουλέν της πολιτικής) ή αντίστοιχα για πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέπτονται τα μπουζούκια, τους ναούς του πολιτισμού ή για κοπές πίτας στον Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα (ΕΔΩ).
Καλό είναι να θυμόμαστε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να πηγαίνουν να διασκεδάζουν όπου επιθυμούν. Καλό όμως είναι και οι πολιτικοί μας να μην προκαλούν το λαό καθώς πληρώνονται αδρά από τον προϋπολογισμό του Κράτους ή είχαν χρεώσει με πάρα πολλά λεφτά το ελληνικό κράτος. Χαρακτηριστικά θυμίζουμε τα έξοδα (προσωπικά έξοδα) του κου Σπηλιωτόπουλου όταν ήταν Υπουργός Τουρισμού.
Να γνωρίζουν οι πολιτικοί μας πως αυτά τα γνωρίζει ο λαός και δεν τα ξεχνά. Άλλωστε δε μπορεί να κόβουν το ΕΚΑΣ διότι δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά για χορούς σε μπουζούκια έχουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌