Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΣΥΣΣΩΜΟ το ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ!Πήραν το 'ΚΕΦΑΛΑΙΟ' και έφυγαν...



40 πολιτικά στελέχη του Παλιού ΠΑΣΟΚ (του ορθόδοξου) πήραν το κεφάλαιό τους (το πολιτικό) και μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ.
Τα στελέχη αυτά κατονόμασε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου με έγγραφο που κατέθεσε στα Πρακτικά της Βουλής.
Είναι πολλά τα προβεβλημένα στελέχη που μετακόμισαν, όπως οι κκ Οδυσσέας Βουδούρης,  Νίκος Τόσκας,  Νίνα Κασιμάτη, Γιώργος Δέδες κλπ.
«Και επειδή είδα πολλούς Βουλευτές από αυτήν την κατηγορία να χειροκροτούν σήμερα εδώ τις τοποθετήσεις του κ. Τσίπρα εναντίον του ΠΑΣΟΚ, θέλω να πω ότι και εμείς έχουμε μια Εξεταστική και κοιτάζουμε να δούμε τι έγινε πράγματι το ποσό που δανειοδοτήθηκε. Έχουμε σαράντα ενδεικτικά συνεχίζεται η εξέταση πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που πήραν μαζί τους το πολιτικό κεφάλαιο και άφησαν πίσω τους τα χρέη που τους αναλογούν. Θέλω να το καταθέσω στα Πρακτικά και να βγει αντίγραφο να δοθεί στα κόμματα, ώστε να είναι ενήμερα, γιατί πραγματικά δεν μπορεί εδώ πέρα να έρχονται και να χειροκροτούν πολλοί από τους διαχειριστές αυτής της κατάστασης», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌