Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Πυρά Βενιζέλου κατά της Κυβέρνησης!''Ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ ''...

 ‘’Μετά τις εκλογές ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί εάν θέλει να συμμετάσχει στην Κυβέρνηση , γιατί θα πρέπει να σχηματιστεί Κυβέρνηση ευρύτατης  συνεργασίας για να χαραχθεί εθνική στρατηγική.’,δήλωσε από το βήμα της Βουλής o Ευάγγελος Βενιζέλος.
Επιπρόσθετα χρέωσε στην κυβέρνηση πως: «δεν  έχει σχέδιο» και ευθέως είπε πως  φοβάται πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επαναλάβει την κωμικοτραγική διένεξη του 2015…» αυτό όμως είπε «θα μας οδηγήσει δυστυχώς σε μη ομαλές εξελίξεις… Το πλάνο Β της συνωμοσιολογίας, της εκτροπής, της επιστροφής στη δραχμή, έχει αυτονομηθεί… ». 
«Η συζήτηση για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής,  υπογράμμισε πως γίνεται «μέσα  σε μια δύσκολη και επικίνδυνη συγκυρία για την πατρίδα μας» και συνέχισε λέγοντας πως:«το δημαγωγικό παιχνίδι της κυβέρνησης  μετατρέπεται σε παιχνίδι με την φωτιά.Ότι  η κυβέρνηση πίστευε  ως ισχυρό διαπραγματευτικό  όπλο έχει  γυρίσει μπούμεραγκ…».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌