Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΧΑΝΕΙ τη ΓΗ κατω από τα πόδια της η ΜΕΡΚΕΛ! Και την καρέκλα...

Oλοένα και περισσοτέρο ‘’κλίνουν’’ προς τον Μάρτιν Σούλτς οι δημοσκοπήσεις,δείχνοντας ξεκάθαρα την επικράτηση του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) αλλά και του ίδιου,κάνοντας την νυν καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ,να χάνει τη γη κάτω απο τα πόδια της.
Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Die Welt»,μία ενδεχόμενη πιθανότητα για να γίνει καγκελάριος είναι να ενώσει τις δυνάμεις του με τους πράσινους (Die Gruenen) και την Αριστερά (Die Linke),κάτι που ως ώρας όμως  δεν φαίνεται  να συγκεντρώνει την απαιτούμενη πλειοψηφία βουλευτών.
Σημειωτέον πως η άνοδος  του SPD είναι ραγδαία (+8%) και η πτώση του Xριστινοδημοκρατικού κόμματος (CDU) αγγίζει το -3%.Διόλου ευκαταφρόνητο το ποσοστό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌