Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Αυτά είναι δύο Ελληνόπουλα που διόρισε ο Πούτιν στα σημαντικά πόστα της Ρωσίας...



O Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πολλάκις δείξει την εμπιστοσύνη του και τη συμπάθεια του στους Έλληνες,κι έτσι έχει διορίσει σε δύο πολύ σημαντικές θέσεις στη Ρωσία, δύο Ελληνόπουλα.Ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδη, ελληνικής καταγωγής,διορίστηκε ως Υπουργός τουρισμού,θερέτρων και Ολυμπιακής κληρονομιάς.
Φυσικά η επιλογή του 35χρονου δεν ήταν διόλου τυχαία.Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Επικράτειας Krasnodar,Βενιαμίν Kondratyev ο οποίος υπέγραψε ένα διάταγμα για το διορισμό Κωνσταντινίδη, το Υπουργείο θα πρέπει να βρίσκεται σε χέρια τα οποία θα μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά το υπάρχον δυναμικό ώστε να προσελκύσουν προσελκύσουν πιθανούς επενδυτές στα θέρετρα Κουμπάν. 
 Λίγο πριν διοριστεί ο Κωνσταντινίδης,ο επίσης ελληνικής καταγωγής Anton Alikhanov, είχε διοριστεί σε επίσης καίρια θέση και συγκεκριμένα Αναπληρωτής Κυβερνήτης της περιοχής του Καλίνινγκραντ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌