Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΑΓΩΣΕ η ΕΛΛΑΔΑ! Παίζουν στα 'ζάρια' το μέλλον μας...

«Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών»,είπε η ΝΔ μετά τη συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με τον Πιέρ Μοσκοβισί.
Ενώ πλέον είναι δεδομένη και η θέση των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς πιστεύου,όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πως: «εδώ που φτάσαμε, κάποια μέτρα έχουν καταστεί αναγκαία».
Η στρατηγική της ΝΔ είναι ξεκάθαρη πλέον καθώς βασικός στόχος της είναι,το σύνολου του λογαριασμού των νέων μέτρων,στον βασικό αρμόδιο,δηλαδή των Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Η επιχειρηματολογία της μεν αντιπολίτευσης αναφέρει πως τα μέτρα ήταν-είναι αναγκαία,αλλά αυτό οφείλεται σε χειρισμούς της κυβέρνησης και στη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης.Η κυβέρνηση δε,τονίζει πως η ΝΔ,είναι η μοναδική που επικρίνει την κυβέρνηση,ενώ ακόμα και η Γερμανία επικρίνει το Σόιμπλε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌