Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under: ,

Βίντεο από Ουκρανία: Ο Τσίπρας παράτησε τον Ποροσένκο για να...

Ο Ουκρανός πρόεδρος, αν και γεμάτος απορία στην αρχή, δεν μπόρεσε να κρύψει το χαμόγελό του, όταν είδε τι είχε συμβεί

Είσαι πρόεδρος μιας χώρας και σε κοινή συνέντευξη με τον πρόεδρο μιας άλλης, ο... συνομιλητής σου εξαφανίζεται. Λογικό είναι να απορήσεις. Αυτό λοιπόν έκανε και ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κυριολεκτικά, εξαφανίστηκε από το πλάνο.

Ο κ. Ποροσένκο, χωρίς να έχει καταλάβει τι είχε συμβεί, γύρισε το κεφάλι του απορρημένος, ψάχνοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Οι παρευρισκόμενοι κατάλαβαν τι έγινε, όμως όσοι παρακολουθούσαν το συμβάν από την τηλεόραση, αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, όταν ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά στο πλάνο, κρατώντας ένα μπουκάλι με νερό.

Βέβαια, προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού, η κίνησή του μπορεί να θεωρηθεί και «αντίποινα»: Λίγο νωρίτερα,  νερό είχε αναζητήσει και ο Ουκρανός πρόεδρος, ο οποίος, όμως, γνωρίζοντας προφανώς καλύτερα τα ...κατατόπια είχε επιστρέψει στη θέση στο βήμα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με ένα μπουκάλι και ένα ποτήρι νερό στα χέρια του. Για την ιστορία πάντως, ο κ.Ποροσένκο αναζήτησε νερό ενώ απαντούσε ήδη επί ένα τέταρτο σε ερωτήσεις με τον κ.Τσίπρα που ακολούθησε στην αναζήτηση νερού ένα - δυο λεπτά αργότερα.

Δείτε το βίντεο:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌