Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΑΜΕΣΑ αλλαγές στους λογαριασμούς της ΔΕΗ…

Ένας φουσκωμένος λογαριασμός της ΔΕΗ δεν λείπει από κανένα σπίτι, ωστόσο, μπορούμε να δούμε μια μικρή μείωση αν προσέχουμε να μην «καίνε» πολύ οι συσκευές που καταναλώνουν πολύ ενέργεια. 
Πιστολάκι, κλιματιστικό, θερμοσίφωνας και φούρνος είναι από τις οικιακές συσκευές που χωρίς να το καταλαβαίνουμε, απογειώνουν τον λογαριασμό ρεύματος. 
Ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιείτε καθημερινά, το πιστολάκι είναι ενεργοβόρο και αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να το αντικαταστήσετε με ένα καινούριο, με καλύτερη ενεργειακή κλάση.
Όταν έχετε ανοιχτό το κλιματιστικό, φροντίστε να μην φεύγει ο αέρας από πόρτες και παράθυρα. 
Όσον αφορά τον θερμοσίφωνα, ή βάζετε ηλιακό ή μην τον αφήνετε αναμμένο για παραπάνω από 40 λεπτά. Να σημειωθεί ότι η ενέργεια που ξοδεύει είναι ανάλογη με τον τύπο και το μέγεθος. 
Μην ανάβετε άσκοπα τον φούρνο κουζίνας. Αν έχετε να ζεστάνετε φαγητό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκαζάκι ή μια τοστιέρα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌