Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ!Δείτε πότε θα ΦΥΓΕΙ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Όλη η Ελλάδα το συζητά. Πόσες υποχωρήσεις ακόμα θα κάνει η Κυβέρνηση; Πόσο αίμα θα πρέπει να δώσει η Ελλάδα για να παραμείνουν στην εξουσία; Η απάντηση είναι απλή. Πολύ αίμα. Για πόσο ακόμα; aαυτό είναι άλλη συζήτηση. Πάμε τνα δούμε τα δεδομένα.
Το ‘καταπληκτικό’ σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα είναι να τραβήξει τις διαπραγματεύσεις όσο περισσότερο μπορεί, μέχρι τις γερμανικές εκλογές με την ελπίδα της ανατροπής των Μέρκλε-Σόιμπλε από τους ψηφοφόρους και την έλευση του ‘φιλέλληνα’ Σουλτς.
Υπάρχει ωστόσο ένα πρόβλημα. Όσο καθυστερεί τόσο οι Γερμανοί ψηφοφόροι θα πιέζουν και τον Σούλτς για σκληρή στάση απέναντι στην Ελλάδα. Συνεπώς ο Τσίπρας πάει να λύσει ένα πρόβλημα δημιουργώντας ένα άλλο.
Ναι να φύγουν οι Μέρκελ –Σόιμπλε καθώς όλοι συμφωνούν πως η στάση τους απέναντι στην Ελλάδα έχει πια προσωπικά χαρακτηριστικά και όχι πολιτικά ή οικονομικά. Από την άλλη όμως τα κράτη (σε αντίθεση με την Ελλάδα) δεν αλλάζουν πολιτική άρδην, ανάλογα με το ποιος είναι επικεφαλής. Οι αλλαγές υπάρχουν αλλά δεν είναι τεράστιες. 
Κατά συνέπεια καλό είναι η ελληνική Κυβέρνηση να αρχίσει να δουλεύει και να πάψει να στηρίζεται στο τι θα κάνουν ή δε θα κάνουν οι άλλοι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌