Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ τα σύνορα ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!



Δηλώσεις φωτιά,διαμάχες και εντάσεις φαίνεται πως συμπληρώνουν το σκηνικό μεταξύ των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας.Η ισορροπία διαταρράσεται ακόμη μία φορά,αφού και πάλι συζητιέται το ενδεχόμενο αλλαγής των συνόρων.
Οι πρόεδροι της Κροατίας και της Βοσνίας, Γιόζιπ Γιοζίποβιτς και Μλάντεν Ιβάνιτς συμφώνησαν πως οι διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των κρατών που διαδέχτηκαν τη Γιουγκοσλαβία είναι τόσο άσχημες όσο και πριν 20 χρόνια.Εν ολίγοις δεν υπάρχει καμία βελτίωση.
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς,απειλεί το Κόσοβο με πόλεμο,αν τυχόν κάποιος από το Κόσοβο πειράξει Σέρβο.
 «Η κατάσταση όσον αφορά το ανατολικό Κοσσυφοπέδιο (Νότια Σερβία) είναι ίδια από την εποχή του Μιλόσεβιτς. Οι κάτοικοι ήταν όλοι εγγεγραμμένοι στο Κοσσυφοπέδιο, μέχρι που προσαρτήθηκε το Πρέσεβο υπέρ της Σερβίας χωρίς τη συγκατάθεση των πολιτών. Ζητάμε ένωση με το Κόσοβο»,δήλωσε ο Γιονούζ Μούσλιου, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου του Πρέσεβο, Μέντβεντζα και Μπουγιάνοβατς.
Φαίνεται πως τα Βαλκάνια είναι εν δυνάμει εμπόλεμη ζώνη,και οι εντάσεις πλέον είναι καθημερινές.Φυσικά η Ελλάδα δεν πρέπει να εφησυχάζει,καθώς αν συμβεί το παραμικρό,η χώρα μας επηρεάζεται άμεσα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌