Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Η Βρετανία ψάχνει ''αποδιοπομπαίο τράγο''!Κατηγορίες κατά της Ρωσίας...

O υπουργός 'Αμυνας της Βρετανίας Michael Fallon κατηγόρησε απροκάλυπτα,και φυσικά χωρίς αποδείξεις,τη Ρωσία λέγοντας πως προσπαθεί με κυβερνοεπιθέσεις να αποσταθεροποιήσει τη Δύση,να επεκτείνει την επιρροή της και να απειλήσει το ΝΑΤΟ. «Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να θωρακιστεί αποτελεσματικά στη σφαίρα του κυβερνοχώρου όπως κάνει στον αέρα, τη στεριά και τη θάλασσα, ούτως ώστε οι αντίπαλοι να γνωρίζουν ότι θα υπάρχει σοβαρό τίμημα εάν κάνουν χρήση κυβερνο-όπλων»,είπε ο Fallon.
Η Βρετανία παραληρεί καιμιλά χωρίς αποδείξεις,επιχειρώντας να κάνει τα όσα κατηγορεί τη Μόσχα,να δημιουργήσει εντάσεις.
Η Μόσχα όπως ήταν αναμενόμενο και φυσικό,χαρακτήρισε αβάσιμους αυτόυς τους ισχυρισμούς,ενώ όπως τονίζεται στο στο δημοσίευμά του το BBC, η Ρωσία έχει αρνηθεί κάθε εμπλοκή της σε κυβερνο-επιθέσεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌