Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Οι ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ Ε.Δ γαυγίζουν! Δαγκώνουν;..

Η εκρηκτική ρητορική του Ερντογάν έχει σαν στόχο να «φοβερίζει» την Ελλάδα αλλά και να δείξει στον λαό της Τουρκίας ότι έχει έναν πρόεδρο με βλέψεις να αναβιώσεις την Οθωμανική Αυτοκρατορία. 
Ωστόσο, τα γεγονότα δείχνουν ότι η γείτονα χώρα είναι αποδυναμωμένη και αδύναμη, γι’αυτό και επιχειρεί με απειλές να ανυψώσει το ηθικό της. 
Ειδικότερα, οι τουρκικές δυνάμεις έχουν μεταφερθεί από τα σύνορα στον Έβρο, στα σύνορα με το Ιράκ και τη  Συρία, με στόχο να ενισχυθούν οι εκεί δυνάμεις. Άρα, έχουμε ένα μέτωπο στα ελληνοτουρκικά σύνορα που έχουν μειωθεί αισθητά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας. 
Επιπλέον, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος τον Ιούλιο, το Ναυτικό, ειδικά, έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά, αφού πολλοί στρατιωτικοί έχουν φυλακιστεί ως ύποπτοι ή έχουν απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να τα πλοία να μην έχουν αρκετό ανθρώπινο δυναμικό για να επανδρωθούν. 
Άρα, η Τουρκία επιδίδεται σε ένα μπαράζ δηλώσεων, παρά σε πραγματικές ενέργειες για αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Oι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όμως, είναι πάντα σε επιφυλακή και περιμένουν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌