Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΟΥΤΙΝ-ΤΡΑΜΠ σε Γραμμή ΤΣΩΡΤΣΙΛ! 'ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ' το ΒΕΡΟΛΙΝΟ...



Θυμήθηκαν τον Τσώρτσιλ οι Πούτιν-Τραμπ, καθώς φαίνεται και ετοιμάζουν ‘βομβαρδισμό’ της Γερμανίας.
Επιγραμματικά οι πρώτες αποφάσεις του Τραμπ είναι:
Αύξηση του φόρου εισαγωγής γερμανικών προϊόντων κατά 35%, την ίδια στιγμή που ο Πούτιν πραγματοποιεί σταθερά πατήματα στην Κύπρο, με στόχο να ελέγξει και να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό πλούτο της, αφήνοντας στο περιθώριο τη Γερμανική παρουσία.
Κανένα προνόμιο όσον αφορά τους αγωγούς μεταφοράς φυσικού αερίου και πετρελαίου δεν έχει εξασφαλίσει πλέον η Γερμανική κυβέρνηση, η οποία με την πολιτική που ακολουθεί όσον αφορά την Ελλάδα, χάνει ψηφοφόρους από τους Έλληνες ομογενείς, αλλά και τους Τούρκους, οι οποίοι στηρίζουν Ερντογάν (οι σχέσεις του με την Μέρκελ άλλαξαν λόγω Πούτιν) και λίγο πολύ ξεπερνούν τα 5εκ. πολίτες.
Την ίδια στιγμή, το ευρώ είναι σαν ένα «σιωπηρό γερμανικό μάρκο», του οποίου η χαμηλή αποτίμηση δίνει στη Γερμανία πλεονέκτημα έναντι των βασικών της εταίρων, δήλωσε στους FT ο επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Εμπορίου Peter Navarro.
«Ένα μεγάλο εμπόδιο στο να θεωρηθεί η TTIP ως μια διμερής συμφωνία είναι η Γερμανία, η οποία συνεχίζει να εκμεταλλεύεται άλλες χώρες στην ΕΕ καθώς και τις ΗΠΑ, με ένα "σιωπηρό γερμανικό μάρκο", το οποίο είναι κατάφωρα υποτιμημένο», δήλωσε χαρακτηριστικά.  Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε και είναι οικονομικός. Αν σκεφτούμε πως η Γερμανία ψάχνει σύμμαχο στην Κίνα καταλαβαίνουμε τα στρατόπεδα που δημιουργούνται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌