Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ η ΒΑΣΗ της ΝΔ! Χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ η ΠΕΙΡΑΙΩΣ!Για Πρόγραμμα αφήστε το...



Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν επώνυμο επιχειρηματία να έχει συμφωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για είσοδό του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.
Ο λόγος για τον Γιώργο Τσουκαλαδάκη, γνωστό από την επιχειρηματική του δραστηριότητα με την εμπορία πόσιμου κολλαγόνου, με την υποψηφιότητά του να επιβεβαιώνεται εμμέσως από τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Σίγουρα το πρόσωπο αυτό, άγνωστο στο ευρύ κοινό, δεν προκαλεί αντίδραση στη Βάση της Νέας Δημοκρατίας. Σίγουρα όμως τους μπερδεύει καθώς βλέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη μία να μιλά με τον ιδιωτικό τομέα, από την άλλη με το, λεγόμενο, εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ (Διαμαντοπούλου), με το lifestyle (Tατιάνα, Ρέμος, Ρουβάς) και να παίρνει και ως στέλεχος τον γιο του Ζάχου Παπαντωνίου. 
Η βάση βλέπει έλλειψη προγράμματος και κυρίως ιδεολογικού προσανατολισμού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌