Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ! Αυτοί κρύβονται πίσω από το μάθημα για τα ΕΜΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ…

Ποιοι είναι οι «εμπνευστές» της θεματικής βδομάδας στα σχολεία; Μιας σειράς μαθημάτων που θα έχουν ως στόχο να εισάγουν στους μαθητές θέματα υγείας, αλλά και ομοφυλοφιλίας και έμφυλων ταυτοτήτων και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την ελληνική κοινωνία;
Πίσω από τα μαθήματα, κρύβονται άτομα που έχουν ήδη αρνηθεί κάθε έννοια ορθοδοξίας και πατριωτισμού. 
Συγκεκριμένα, ο κύριος φορέας που θα υλοποιήσει τις δραστηριότητες, είναι το ««ΑΝΤΙΓΟΝΗ - Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον ρατσισμό, την οικολογία, την ειρήνη και τη μη βία», μια ΜΚΟ. 
Στο ΔΣ, πρόεδρος είναι ο Αλέξανδρος Γεωργόπουλος, αντιπρόεδρος είναι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, και οι δύο υποψήφιοι με τους Οικολόγους και μάλιστα, ο κ. Τρεμόπουλος υπερασπίζεται τη «μακεδονική μειονότητα». Διευθυντής είναι ο Αθανάσιος Θεοδωρίδης, που έχει ιστοσελίδα σε δύο γλώσσες, στα ελληνικά και στα «μακεδονίτικα». 
Επιπλέον, ο πρόεδρος του  Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Γεράσιμος Κουζέλης, είναι συγγραφέας βιβλίου μαζί με τον Δημήτρη Χριστόπουλο, που είχε πει για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη ότι «ένα συμπαγές τουρκικό πράγμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.