Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ! Αυτοί κρύβονται πίσω από το μάθημα για τα ΕΜΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ…

Ποιοι είναι οι «εμπνευστές» της θεματικής βδομάδας στα σχολεία; Μιας σειράς μαθημάτων που θα έχουν ως στόχο να εισάγουν στους μαθητές θέματα υγείας, αλλά και ομοφυλοφιλίας και έμφυλων ταυτοτήτων και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την ελληνική κοινωνία;
Πίσω από τα μαθήματα, κρύβονται άτομα που έχουν ήδη αρνηθεί κάθε έννοια ορθοδοξίας και πατριωτισμού. 
Συγκεκριμένα, ο κύριος φορέας που θα υλοποιήσει τις δραστηριότητες, είναι το ««ΑΝΤΙΓΟΝΗ - Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον ρατσισμό, την οικολογία, την ειρήνη και τη μη βία», μια ΜΚΟ. 
Στο ΔΣ, πρόεδρος είναι ο Αλέξανδρος Γεωργόπουλος, αντιπρόεδρος είναι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, και οι δύο υποψήφιοι με τους Οικολόγους και μάλιστα, ο κ. Τρεμόπουλος υπερασπίζεται τη «μακεδονική μειονότητα». Διευθυντής είναι ο Αθανάσιος Θεοδωρίδης, που έχει ιστοσελίδα σε δύο γλώσσες, στα ελληνικά και στα «μακεδονίτικα». 
Επιπλέον, ο πρόεδρος του  Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Γεράσιμος Κουζέλης, είναι συγγραφέας βιβλίου μαζί με τον Δημήτρη Χριστόπουλο, που είχε πει για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη ότι «ένα συμπαγές τουρκικό πράγμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌