Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Ο Ξανθός αποκαλύπτεται!''Εγώ υπέγραψα για τον ΞΗΡΟ''...

Εντάσεις και φασαρίες προκλήθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Υγείας,ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους αναρχικούς οι οποίοι κατέλαβαν το υπουργείo προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις άθλιες συνθήκες του νοσοκομείου των φυλακων Κορυδαλλού.
Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι αναρχικοί ανεβάζοντας το σε αντιεξουσιαστικό μπλογκ,αποκαλύφθηκαν όλα όσα ειπώθηκαν και όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.
Πιο συγκεκριμένα στο απόσπασμα ο κ.Ανδρέας Ξανθός αναφερόμενος στο Σάββα Ξηρό και στην κράτηση του παρά την αναπηρία του, ακούγεται να λέει:«Εγώ έχω υπογράψει κείμενο όταν ήμουν συνδικαλιστής νοσοκομειακός γιατρός για την αποφυλάκιση του Ξηρού».
Δείτε το βίντεο(το απόσπασμα με το Σάββα Ξηρό ακούγεται στο 8:50):
{youtube}s3MkZVzpsCs{youtube}

ht
tp://voicenews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌