Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΔΙΑΛΥΟΥΝ το ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ το ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ...

Ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τα  «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» δήλωσε  ότι όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και της θρησκευτικής ελευθερίας πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι «η ελευθερία της έκφρασης και της θρησκευτικής ελευθερίας δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και μπορούν να περιοριστούν εάν είναι απαραίτητο».
Σε μια πρόσφατη δημόσια διαβούλευση, ο νεοδιορισθείς «ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας» του ΟΗΕ για την υπεράσπιση των «δικαιωμάτων των LGTB», Vitit Muntarbhorn, είπε ότι οι αρνητικές ηθικές κρίσεις για την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο, που απορρέει από την "αποικιακή νομοθεσία."
«Υπάρχουν κάποια απόλυτα δικαιώματα», είπε σε μια προφανή αναφορά στα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, «αλλά υπάρχουν μερικά που δεν είναι απόλυτα». Και εξήγησε ότι «η ελευθερία της έκφρασης και η έκφραση της θρησκείας» δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και ότι μπορούν να περιοριστούν όταν είναι απαραίτητο.
Για να γίνει πιο κατανοητό το ζήτημα πρέπει να σας εξηγήσουμε τους Social Justice Warriors (Πολεμιστές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης). Είναι ένα άτυπο κίνημα με μαρξιστικές επιρροές που εκφράζει ακραίες απόψεις κατά των λευκών, των αντρών και όσων θεωρούν πως έχουν προνόμια. Αυτοπροσδιορίζονται ως φεμινιστές, άθεοι και αντι-ρατσιστές, λόγω όμως της ακρότητας τους φτάνουν στο μίσος κατά των αντρών, ένθεων και λευκών.
Η ισοπεδωτική λογική τους δημιουργεί ακραίες κατάστασεις στις οποίες για παράδειγμα η εκκλησία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να παντρεύει ομοφυλόφιλους. Δε μιλάμε για πολιτικό αλλά για θρησκευτικό γάμο. 
Αξίζει να τονιστεί πως σε αυτή την ακραία λογική κινείται και το Υπουργείο Παιδείας με την Εβδομάδα Έμφυλων Ταυτοτήτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌