Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Η ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ αυτά τα ΞΕΧΝΑ! Δείτε τον 'πολιτισμό'...

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με το βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη, και οι αντιδράσεις είναι πολλές και ποικίλες.Η κ.Συνατσάκη μίλησε και αναφέρθηκε σε πολυ συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμών,κατηγορώντας τόσο έμμεσα όσο και άμεσα για ρατσιισμό όσους διαφωνούν μαζί της.
Η κ. Συνατσάκη μάλλον αγνοεί πως στη Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει ούτε σαν ιδέα η ισότητα,σε όλες της τις μορφές..
Αυτό έχει σαν συνέπεια οι γυναίκες να είναι κτήμα των ανδρών,αλλά ίδως δεν είναι ρατσιστικό αυτό για την κ.Συνατσάκη,ρατσιστές είναι οι Έλληνες.
Η γυναίκα πρέπει να πάρει άδεια από τον άνδρα και ‘’προστάτη’’ της,για την παραμικρή της κίνηση,και φυσικά πρέπει να είναι  ενήμερος για κάθε κίνηση της.Αλλά αυτό δεν έιναι ρατσιστικό για την κ.Συνατσάκη,ρατσιστές είναι οι Έλληνες.
Μια γυναίκα στη Σαουδική Αραβία, απαγορεύεται να φορέσει μακιγιάζ και να δείξει την ομορφιά της.
Κι αν η γυναίκα είναι ‘’ανυπάκουη’’ τότε ο άνδρας και ‘’προστάτης’’ μπορεί και επιβάλλεται να τη χτυπήσει..Για να μην αναφέρουμε χειρότερα.Αλλά αυτό δεν είναι ρατσιστικό για την κ Συνατσάκη,ρατσιστές είναι μόνο οι Έλληνες.
Έξω από το χορό,κ. Συνατσάκη,πολλά τραγούδια λέμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌