Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Διπλό έγκλημα στην Αργυρούπολη: Ζευγάρι άγρια δολοφονημένο σε χωριστά… Γιατί η γυναίκα γυμνή



Ποιο το μυστήριο με τη δολοφονία ενός ζευγαριού στην Αργυρούπολη;
Για δύο ημέρες δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα του παιδιού τους το ζευγάρι που ζούσε μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω από το τριώροφο της οδού 25ης Μαρτίου στην Αργυρούπολη.
Όταν τελικά σήμερα το μεσημέρι έσπασε το πίσω παράθυρο και μπήκε στο σπίτι, έκπληκτος διαπίστωσε ότι ο 79χρονος πατέρας του κείτονταν νεκρός στο ισόγειο της οικίας ενώ η συνομήλικη μητέρα του στο υπόγειο.
Το μυαλό του αμέσως πήγε στην εγκληματικότητα που σαρώνει στην Ελλάδα και το εφιαλτικό ενδεχόμενο κακοποιοί να εισέβαλαν μέσα στο πατρικό και να δολοφόνησαν το ζευγάρι για να τους ληστέψουν.
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με τη νεκροψία, ο 79χρονος ήταν νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο, έφερε ένα μικρό τραύμα πάνω από το μάτι και πιθανότατα έφυγε αιφνίδια από τη ζωή.
Η συνομήλικη σύζυγος του που φέρεται πως έπασχε από Alzheimer όταν είδε ότι ο σύζυγος της ήταν νεκρός προσπάθησε να βρει τρόπο να ενημερώσει το γιο της ή κάποιον από τους γείτονές αλλά δεν τα κατάφερε.
Σε κατάσταση πανικού στην προσπάθεια της να κατέβει στο υπόγειο έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε θανάσιμα. Αυτές είναι βέβαια οι πρώτες εκτιμήσεις από την εξέταση των στοιχείων και του χώρου καθώς η υπόθεση ερευνάται καθώς βγάζει πολύ μυστήριο.
«Είχαμε καιρό να τους δούμε. Ακούσαμε ότι τα παιδιά τους δεν τους βρήκαν στο τηλέφωνο. Ήρθαν εδώ για να δουν τι συμβαίνει», λέει γειτόνισσα του ζευγαριού που βρέθηκε δολοφονημένο.
Όλοι μιλούν για δυο ήσυχους ανθρώπους. «Ήταν άνθρωποι ήσυχοι. ήταν συνταξιούχος του ΟΤΕ. Περνούσα από εδώ καθημερινά και τους έβλεπα να κάθονται ήρεμοι», λέει άλλος γείτονας, ο οποίος γνώριζε την αρχική εκδοχή του θανάτου τους και σημειώνει, «Ακούσαμε ότι το περιστατικό έγινε την Κυριακή.
Τους κακοποίησαν, έναν στο υπόγειο και τον άλλο τον βρήκαν στον 3ο όροφο. Η αλήθεια είναι ότι η περιοχή εδώ έγινε επικίνδυνη από την περίοδο που άρχισε να λειτουργεί ο σταθμός του μετρό.
Φοβόμαστε, έχουμε τρομοκρατηθεί, δεν μπορούμε το βράδυ να βγούμε έξω από τα σπίτια μας».
Ένας άλλος γείτονας αναφέρει: «Εξεπλάγην όταν το έμαθα… πρόκειται για κατάντια της ζωής και της κοινωνίας μας. Ήταν φανταστικοί άνθρωποι.
Σχεδόν κάθε μέρα έβλεπα το ζευγάρι. Το Σαββατοκύριακο δεν είχαν επικοινωνήσει τα παιδιά με τους γονείς. Ήρθαν την Κυριακή. Το παράθυρο το έσπασε ο γιος για να μπει μέσα στο σπίτι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌