Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΧΡΩΣΤΑΤΕ στη ΔΕΗ! Διαβάστε τι προτείνει η Εταιρεία...

Μια δεύτερη ευκαιρία δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές, με ένα νέο πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM.
Ο κ Αδαμίδης τόνισε ότι όσοι έχουν χάσει τη ρύθμιση των 36 δόσεων μπορούν εκ νέου να αιτηθούν τη συνέχισή της, με ταυτόχρονη έκπτωση 15%, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. 
Δήλωσε επιπλέον ότι η νέα δυνατότητα ρύθμισης με πάγωμα ληξιπρόθεσμων οφειλών για ένα χρόνο με την προϋπόθεση το χρέος να είναι μικρότερο των 500 ευρώ, αποτελεί «εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία διότι, οι περιπτώσεις αυτών των ανθρώπων που οφείλουν έως 500 ευρώ είναι σίγουρα τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα. Έχουμε ένα ‘πάγωμα’ για ένα χρόνο αυτού του ποσού, οπότε [ο καταναλωτής] δεν έχει κανένα πρόβλημα για την αποκοπή της ηλεκτροδότησής του και μπορεί να μπει σε μια ρύθμιση 18 δόσεων για να συνεχίζει την απρόσκοπτη λειτουργία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.