Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Προσοχή στους απατεώνες που σας υπόσχονται επιστροφή φόρου – Μεγάλη απάτη

Πως εξαπάτησαν ζευγάρι ηλικιωμένων στη Γλυφάδα
Νέες κομπίνες σκαρφίζονται διαρκώς οι επιτήδειοι που επιδίδονται σε απίθανα κόλπα με σκοπό να εξαπατήσουν ηλικιωμένα άτομα και να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.
Παράλληλα, με τα δήθεν θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα συγγενικών προσώπων των θυμάτων την εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μια νέα μεγάλη απάτη με υποτιθέμενες μεγάλες επιστροφές φόρου.
Κάπως έτσι οι απατεώνες κατάφεραν να ξεγελάσουν ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή της Γλυφάδας, το οποίο πλησίασαν και  συστήθηκαν ως φίλοι του γιού τους.
«Πρέπει να δώσετε 1.800 ευρώ προκειμένου ο γιος σας να πάρει την τριπλάσια επιστροφή φόρου» είπαν στον 89χρονο άνδρα οι δράστες, που επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο, στην οδό Ήρας.

Έτσι τον έπεισαν να τους οδηγήσει στο σπίτι του. Εκεί η 79χρονη σύζυγός του έδωσε τα χρήματα στον έναν «φίλο», ενώ η συνεργός του χωρίς να γίνει αντιληπτή κατάφερε να εντοπίσει και να αρπάξει 60.000 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας.
Το ζευγάρι των απατεώνων έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, υποσχόμενο ότι θα έχουν επικοινωνία για την πορεία της υπόθεσής τους. Η απάτη έγινε αντιληπτή όταν οι ηλικιωμένοι ήρθαν σε επαφή με τον γιο τους.
Σε ένα άλλο περιστατικό με απατεώνες, δύο άγνωστοι, με το πρόσχημα εκτέλεσης εργασιών σε πολυκατοικία της οδού Αϊδινίου στη Νέα Σμύρνη, μπήκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ένας 85χρονος άνδρας και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί άρπαξαν 10.000 ευρώ μέσα από μία ντουλάπα και εξαφανίστηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌