Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ ΣΑΜΑΡΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ δε θα σωθεί...



Συνέντευξη στην «Καθημερινή» έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, στην οποία τονίζει ότι η χώρα χρειάζεται εκλογές, καθώς θα είναι δύσκολο να σωθεί. Υπογραμμίζει όμως, ότι τις εκλογές δεν τις επιθυμεί η ΝΔ, αλλά η πραγματικότητα:
«Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση. Πάνω από το 80% του κόσμου λέει πως τον Νοέμβριο του 2014 βρισκόταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Η Ν.Δ. προηγείται πλέον πάνω από 10 μονάδες, σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Και δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν εν ενεργεία πρωθυπουργός να υστερεί και σε «καταλληλότητα». Και να διευρύνεται συνεχώς η διαφορά υπέρ του Κυριάκου. Ακούστε: Η σημερινή Βουλή δεν μπορεί να δώσει κυβέρνηση ευρύτερης στήριξης. Είναι ανάγκη η χώρα να αντιστρέψει την πολιτική των τελευταίων δύο χρόνων σε όλα: στην οικονομία, στην παιδεία, στην ασφάλεια, στο μεταναστευτικό. Ποιος θα ψηφίσει τέτοια «αντιστροφή πολιτικής»; Αυτοί που μας έφεραν ώς εδώ; Η κυβέρνηση που χρειάζεται σήμερα πρέπει να επαναφέρει τη χώρα στις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις. Και πρέπει να εμπνεύσει ασφάλεια μέσα στη χώρα και υπευθυνότητα στο εξωτερικό. Μια τέτοια κυβέρνηση μόνον από εκλογές μπορεί να προκύψει».
Πριν αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν όντως ο πρώην πρωθυπουργός τα είπε αυτά, η επόμενη δήλωση του έρχεται να μας «αφοπλίσει», αφού αναγνωρίζει ότι το κυριότερο λάθος της διακυβέρνησής του πως όλα τα θετικά δεν «επικοινωνήθηκαν» στον κόσμο. «Το λάθος αυτό το παίρνω πάνω μου. Είχαμε, βλέπετε, άλλον ενάμιση χρόνο μπροστά μας. Διάστημα στο οποίο η ανάπτυξη θα έκλεινε το στόμα οποιουδήποτε αμφισβητία. Εν πάση περιπτώσει, μόλις τώρα καταλαβαίνει ο κόσμος τι κάναμε εμείς τότε. Γιατί τώρα τα συγκρίνει με αυτά που έκανε ο Τσίπρας μετά…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌