Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

''ΕΠΙΘΕΣΗ'' Σκουρλέτη σε ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη!''Τώρα είναι η ώρα της Δικαιοσύνης. Μην βιάζεστε''...

«Έπρεπε να γίνει η Εξεταστική για να εμβαθύνει και να φτάσει στην αλήθεια. Τώρα είναι η ώρα της Δικαιοσύνης. Μην βιάζεστε. Θα πάει το υλικό εκεί, και θα δούμε τα ερωτήματα που με ελαφρά τη καρδία τίθενται. Ποτέ άλλοτε από την Μεταπολίτευση και μετά, δεν είχαμε τέτοιες αποκαλύψεις για τη διαπλοκή, αλλά και για το από ποιους έγινε η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του πορίσματος της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, και πρόσθεσε: «Στην Εξεταστική ανοίξανε στόματα, ακουστήκαν αλήθειες και θα ακουστούν και άλλες στην πορεία. Γι΄ αυτό ο κόσμος μας λέει, κρατάτε τουλάχιστον. Εσείς θέλετε να συγκαλύψετε μέσα από τις κραυγές και τα έωλα επιχειρήματα σας, αυτά που σας βαραίνουν και οδήγησαν, εν μέρει, στα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η χώρα. Δεν συμφωνώ ότι αυτά ήταν μόνο που οδήγησαν σε χρεοκοπία, αλλά είναι η μία πλευρά του προβλήματος»,είπε ο  ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης,εξαπολύοντας επίθεση σε ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη και κατηγορώντας τα δύο κόμματα πως έχτισαν,αλλά και εγκαθίδρυσαν τη διαπλοκή.

Τέλος αναφέρθηκε ειδικά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη τόνισε: «Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε εδώ και δύο χρόνια. Να υπηρετούμε το κοινό συμφέρον. Θα είμαστε συνεπείς σε αυτό.... Στο πλαίσιο ενός επώδυνου συμβιβασμού το αποτέλεσμα δεν μας ενδιαφέρει να είναι καλό για αυτή την κυβέρνηση, αλλά το καλύτερο για τον ελληνικό λαό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌