Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Ξεφτίλισε τον Μητσοτάκη ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ! Γλεντάει το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ...Με μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στο tribune.gr, ένας συμπολίτης μας κατάφερε να αποδημήσει όλο το σοβαροφανές προφίλ που προσπαθεί να λανσάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Με αφορμή τη δήλωση της ΝΔ ότι ο . Μητσοτάκης όταν είναι στο εξωτερικό φοράει «γαλανόλευκη», η επιστολή χαρίζει άπλετο γέλιο και σχολιάζει εύστοχα τον πρόεδρο της ΝΔ.
«ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΑ (και όχι απλώς φανέλα) φοράει ο Κ. Μητσοτάκης – Επιστολή εμποροράπτου

Προς το Τμήμα Ενδυματολογίας ΝΔ
Αξιότιμοι Κύριοι,
Ονομάζομαι Σουρλής και τυγχάνω εμποροράπτης Αθηνών. Διά της παρούσης επιθυμώ να συγχαρώ θερμότατα υμάς, δια την αληθώς πατριωτικήν ανακοίνωσιν, ην άρτι εκδόσατε: Ως ορθότατα τονίζετε, «ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Και αυτή είναι γαλανόλευκη, χωρίς ροζ αποχρώσεις». Κύματα εθνικού ενθουσιασμού, και κρουνοί χαράς ανέβλυσαν εκ του στήθους μου, και, άμα επί τη αναγνώσει της ανακοινώσεως, ανέκραξα με στεντόρεια φωνώ: «ΑΕΡΑΑΑΑ!».
Δεν αποτελεί όμως, Επίτιμοι Κύριοι, ο έπαινος τον αποκλειστικόν σκοπόν της εμής επιστολής. Διά της παρούσης οφείλω να προβώ εις σμικράν τινά συμπλήρωσιν, διά λόγους ακριβολογίας, αποκαλύπτων γεγονός, ευρυτάτως κοινομολογούμενον εις τον εμπορικό κόσμο των Αθηνών: Ουχί μόνον φανέλαν αλλά και εσώβρακον γαλανόλευκον φοράει ο Αρχηγός! Και για την ακρίβεια, σωβρακοφανέλα. Ναι, καλώς ακούσατε, σωβρακοφανέλα! Γαλανόλευκον! Κατασκευασμένη εκ της εκλεκτοτέρας ποιότητος ερίου (κασμιροφανέλα): 100% αγνό παρθένον γαλανόλευκον μαλλί!
Ακόμη και η σκέψις δε, ότι ο κ. Αρχηγός θα ηδύνατο να φοράει ροζ, σομόν, ψαροκόκαλο, πουά, τουίντ ή κεκοσμημένη με λαχούρια φανέλα ή εσώβρακον προξενεί τον γέλωτα και μόνον – ουχί από αισθητικής, αλλά από εθνικής και εθνοπρεπούς καθαρώς απόψεως.

Διατελώ μετά τιμής,
Διονύσιος Σουρλής.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌