Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Φυλακίζουν Έλληνες οι Αλβανοί!''Δεν θα τους περάσει''...

Nεαροί Βορειοηπειρώτες,προσήχθησαν από την αλβανική αστυνομία στη Χειμάρρα.Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ψυχολογική βία επιχειρεί να ασκήσει η Αστυνομία με προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Χειμάρρας μεγάλο αριθμό νέων της κωμόπολης και των γύρω χωριών.Στόχος της επιχείρησης προσαγωγής», συνεχίζει η Ομόνοια, «είναι να κάμψουν τη συμμετοχή των πιστών της περιοχής στις διαμαρτυρίες για την καταπάτηση που γίνεται σε μοναστηριακή ιδιοκτησία στους Αγίους Θεοδώρους Δρυμάδων».
‘’Οι μάσκες έπεσαν άλλη μια φορά.Η [αλβανική] πολιτεία προστατεύει τους κλέφτες και καταπιέζει τους Έλληνες νοικοκυραίους.Δεν θα τους περάσει’’,τονίζει η ανακοίνωση της Ομόνοιας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌