Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Πλοία γεμάτα θάνατο!Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ...

Σύμφωνα με πληροφορίες που σοκάρουν ενενήντα εμπορικά πλοία γεμάτα πυρηνικά βυθίστηκαν στη Μεσόγειο από το 1985 έως και το 1996.
Φυσικά τα ναυάγια αυτά ήταν σκόπιμα,κι έχουν μετατρέψει τη Μεσόγειο σε έναν υγρό τάφο με ανυπολόγιστες συνέπειες,τόσο για το περιβάλλον όσο φυσικά και για την υγεία.Εξυπακούεται πως από αυτή την καταστροφή επηρεάστηκε και η Ελλάδα.
 Ένα εκ των 90 πλοίων βυθίστηκε κατά την περίοδο αυτή κοντά στις ακτές της Καλαβρίας,κάτι που εξηγεί τα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας στην περιοχή,κι έτσι οι αρχές πραγματοποίησαν μετρήσεις και και αναμένονται τα αποτέλεσματα.
Πληροφορίες αναφέρονται ακόμη σε ένα έγγραφο του 2009 του δικαστή Μπρούνο Τζορντάνο, και τονίζουν πως η υπόθεση κρατήθηκε μυστικλη για χρόνια.Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως ένα από τα πλοία θανάτου, το «Cunsky», βρέθηκε στο Ιόνιο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌