Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under: ,

Έχετε «κόκκινο δάνειο»: Ενημερωθείτε ΕΔΩ


Αύξηση 42% σημείωσαν πέρυσι, σε σχέση με το 2015, οι αναφορές καταναλωτών προς το Συνήγορο του Καταναλωτή για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό τομέα.
Αυτό αναφέρθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης που έγινε στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος του Καταναλωτή», όπου συναντήθηκαν στελέχη της και ειδικοί επιστήμονες της Αρχής με στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε μεταξύ του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση και του Συνηγόρου του Καταναλωτή, Λευτέρη Ζαγορίτη, η συνεργασία των δύο φορέων για ανάληψη κοινών δράσεων ενημέρωσης των πολιτών, σε θέματα μη εξυπηρετούμενων δανείων. Έμφαση θα δοθεί στην ενημέρωση των δανειοληπτών, για τα δικαιώματά τους και τις διαδικασίες διεκδίκησης τους, μεταξύ των οποίων και η εξωδικαστική επίλυση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Συνήγορος του Καταναλωτή, είναι η αρμόδια Αρχή για τη διαμεσολάβηση και την εξωδικαστική ρύθμιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων καταναλωτών, στο πλαίσιο του αναθεωρημένου Κώδικα Δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος του ν. 4224/2013.
Όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση, η Ανεξάρτητη Αρχή θα παρέχει τεχνογνωσία στα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας, σε ό,τι αφορά τον τομέα του ιδιωτικού χρέους που αφορά τους δανειολήπτες καταναλωτές. Συζητήθηκαν ακόμα και επιμέρους ζητήματα λειτουργικής διάρθρωσης και υποστήριξης και παρουσιάσθηκαν καλές πρακτικές ταχείας και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης των καταναλωτών.


ΠΗΓΗ

1 σχόλια:

  1. Δάνειο προσφορά έχει μειωθεί σε ποσοστό
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον ενδιαφέρεται για οικονομική βοήθεια. Αυτό είναι ένα δάνειο, μεταξύ ατόμου με απλές συνθήκες και ειδικά για το γεγονός αυτό είναι κατασκευασμένα ορισμένες διατάξεις για την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας. Μου επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου είναι 4% και η αποπληρωμή γίνεται σε μηνιαία βάση, εάν κάθε φορά που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: lucastrid123@gmail.com.
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌