Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Την ΤΕΛΕΙΩΣΕ την ΕΛΛΑΔΑ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Αυτά που ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ στους Γερμανούς δεν τα χωράει ο ΝΟΥΣ...



Δεσμεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεσμεύτηκε απέναντι στους Γερμανούς. Τα έδωσε όλα, ή αρχαϊστί Γη και Ύδωρ. Ας δούμε τι είπε ο κος Μητσοτάκης και τι εννοεί.
Διαβάζουμε πως ο κ. Μητσοτάκης “δεσμεύθηκε να προχωρήσει το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αλλά και ένα πρόγραμμα προσέλκυσης επενδύσεων 100 δισ. για τα επόμενα 5 χρόνια. Όπως είπε μάλιστα, είναι απόλυτα δεσμευμένος και αφοσιωμένος στο πρόγραμμα αυτό, καθώς μετά από 7 χρόνια κρίσης ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να το αποδεχτεί, έχοντας καταλάβει πως εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκεί που ξεκίνησε να γιγαντώνεται ο λαϊκισμός, εκεί και θα ηττηθεί».
Όπως είπε, το ζητούμενο είναι να δημιουργηθούν δουλειές στη χώρα και μάλιστα επεσήμανε πως η διακυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ έφτασε πολύ κοντά να επιτύχει αυτούς τους στόχους.
Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, οι επιχειρηματίες, πολλοί από τους οποίους ήδη δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, έθεσαν τα ζητήματα της γραφειοκρατίας και ζήτησαν ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο, αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα”.
Αυτά τα διαβάσαμε στη φιλοΝεοΔημοκρατική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που έχει όμως καλές πηγές στην Πειραιώς. 
Προκύπτουν όμως κάποιες απορίες, εύλογες και με άμεση ανάγκη απάντησης.
Πρώτον για ποιο λόγο όλα αυτά που ευαγγελίζεται ο κος Μητσοτάκης δεν έγιναν επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας. Να θυμίσουμε επίσης πως ήταν και ένας από τους μεγαλο-Υπουργούς της Κυβέρνησης Σαμαρά. Τι δεν έκανε σωστά και για ποιο λόγο;
Δεύτερον όταν λέει μετά από 7 χρόνια κρίσης ο κόσμος είναι έτοιμος τι εννοεί; Πως θα φέρει αλλαγές δυσάρεστες με το πρόσχημα της παραμονής στο ευρώ, αλλαγές που ποτέ οι Έλληνες δε θα δεχόντουσαν υπό άλλες συνθήκες; Μήπως έχει στο μυαλό του απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο; Αν ναι ας το πει προεκλογικά.
Τρίτον μήπως αυτό που ζητούν οι Γερμανοί επιχειρηματίες είναι διαδικασία mini-jobs και ειδικές ζώνες εργασιακών συνθηκών (στο παρελθόν μιλούσαν για τη Θράκη);
Τέταρτον ποιο είναι το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Μητσοτάκης στους Γερμανούς και δεν το ξέρει ο λαός; Ή δεν υπάρχει πρόγραμμα και απλά είπε ναι σε όλα ή υπάρχει πρόγραμμα και το κρύβει.
Ας αποφασίσει επιτέλους ο κος Μητσοτάκης τι θέλει να εφαρμόσει και κυρίως να μας το πει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌