Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: ήρθατε για να στήσετε ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα

Στα ύψη ανέβηκαν οι τόνοι στην Ολομέλεια με τον πρωθυπουργό να απαντά στην ερώτηση του προέδρου της ΝΔ κατηγορώντας τον ότι ήρθε "για να στήσει ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα".
Όπως είπε ο πρωθυπουργός: "Κάποιος  επικοινωνιολόγος θα σας είπε ότι πιθανά το πεδίο της ασφάλειας βοηθάει στην συσπείρωση του χώρου σας και γι αυτό το αναδεικνύετε με τέτοια ένταση. Κάποιος επικοινωνιολόγος θα σας είπε ότι η ατζέντα του φόβου είναι εκ των ων ουκ άνευ στην προσπάθεια σας να κάνετε αντιπολίτευση".
"Φόβος και κινδυνολογία για την οικονομία, φόβος και κινδυνολογία για την ασφάλεια, φόβος και κινδυνολογία για τα εθνικά θέματα", σημείωσε και έκανε λόγο για παραδοσιακή ατζέντα της πιο σκληρής δεξιάς. Την υιοθέτησε εξάλλου και ο προκάτοχος και προστάτης σας ο κος Σαμαράς, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία. Η πολιτική του φόβου, αλλά και η ακροδεξιά.  Είναι πολύ μικρή η απόσταση που συνδέει τη βαριοπούλα από τα έδρανα και τον κ. Βορίδη", σημείωσε.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός "κάνετε πόλεμο εντυπώσεων. Λέτε όμματα και τα στοιχεία σας διαψεύδουν", για να συμπληρώσει πως  διαβάζοντας κανείς την ερώτησή σας, νομίζει ότι μέχρι να αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, τα Εξάρχεια ήταν παράδεισος.
Στο σημείο αυτό, διερωτήθηκε: "Τι κάνατε που αυτή η κυβέρνηση σταμάτησε να κάνει. Και πως κατά τον ισχυρισμό σας εκεί που υπήρχε απόλυτη κοινωνική ειρήνη, ξέσπασε ξαφνικά η παραβατικότητα;", για να συμπληρώσει ότι η αστυνομία δημοσιεύει εντελώς διαφορετικά στατιστικά. " έχετε έρθει για να στήσετε ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να φορτώσετε σε εμάς την ιδιοκτησία κάθε είδους τέτοιου επεισοδίου", είπε.
"Κουκουλοφόροι επιτίθενται και στο σπίτι του Φλαμπουράρη"
Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι μίλησε για 22 λεπτά και αναφερθήκατε σε γεγονότα που έχουν συμβεί και αναφερθήκατε σε γεγονότα, δεν είπατε κάτι που κάθε τρεις και λίγο κουκουλοφόροι επιτίθενται στο σπίτι του Φλαμπουράρη.
Τέλος, όπως είπε, "στα εξάρχεια υπήρχαν εντάσεις. Φαντάζομαι το θυμάστε και εσείς όπως και ο κ. Βορίδης που συμμετείχε και αυτός στα επεισόδια κάποιες φορές, είπε και κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι επί των ημερών της ΝΔ δεν έγινε καμία επιχείρηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌