Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Έγκλημα στο Περιστέρι: Τι λένε οι γιατροί για τα δύο θύματα


Στο νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι, η 50χρονη γυναίκα και ο 53χρονος άνδρας, στο σπίτι των οποίων στο Περιστέρι, εισέβαλαν άγνωστοι δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (03/02/2017), και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ.


Τα δύο θύματα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, στις 02.35 π.μ.

Η ΤΑ. ΕΛ. περίπου 50 ετών έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Η ασθενής διασωληνώθηκε, έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κατέληξε λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης.
Ο ΤΑ. ΑΘ. 53 ετών, έφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Ο ασθενής διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαριά εγκεφαλική βλάβη καθώς και σε πολύ βαριά γενική κατάσταση.


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌