Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under: ,

Οι Τούρκοι έστειλαν πολεμικά πλοία στα Ίμια για να «φωτογραφήσουν και να εποπτεύσουν την περιοχή»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ακταιωροί της τουρκικής Ακτοφυλακής βρέθηκαν χθες σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές των Ιμίων για να τραβήξουν φωτογραφίες και να «εποτπεύσουν την περιοχή» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η τουρκική Μilliyet.
Το σχετικό υλικό δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως «15 μέρες μετά την επίσκεψη του Χουλουσί Ακάρ, Αρχηγού των Τουρκικών ενόπλων Δυνάμεων στα νησιά, τα πολεμικά μας πλοία βρέθηκαν στην περιοχή για να την εποπτεύσουν». Το κείμενο της Μιλιγιέτ υποστηρίζει ότι η ελληνική Ακτοφυλακή πραγματοποιεί «παραβιάσεις» στην περιοχή και «παρενοχλεί» τα τουρκικά πλοία που έχουν βρεθεί στην περιοχή όλες αυτές τις μέρες!
«Μετά από τρεις μέρες που η Τουρκική ακτοφυλακή ανέστειλε τις περιπολίες της στα Ιμια λόγω φουρτούνας, τα πλοία βγήκαν στο Αιγαίο για περιπολία».
Η τουρκική εφημερίδα δεν αναφέρει εάν τα τουρκικά πλοία συναντήθηκαν με πλοία της ελληνικής Ακτοφυλακής ή αν απλώς μπήκανε στην περιοχή για να βγάλουν τάχιστα φωτογραφίες και να αποχωρήσουν δημιουργώντας εντυπώσεις.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δημοσίεσε η εφημερίδα. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌