Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Είπε αυτό ο Τζανακόπουλος; Ετοιμαστείτε για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…



«Η σταθερή θέση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται και δεν θα λάβει, ούτε ένα ευρώ πρόσθετα μέτρα λιτότητας, επιβεβαιώνεται πλήρως», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σήμερα, στην ενημέρωση των δημοσιογράφων. 
Εμάς, τώρα, γιατί αυτό αντί να μας καθησυχάζει, μας φοβίζει περισσότερο;;
Ο κ. Τζανακόπουλος, πρόσθεσε: «Οι απαιτήσεις του ΔΝΤ, βεβαίως, συνεχίζουν να είναι παράλογες και εμμονικές, όμως και από την δική του πλευρά το Ταμείο, είναι υποχρεωμένο να λάβει υπόψη του τη νέα δημοσιονομική πραγματικότητα. Και πράγματι τη λαμβάνει υπόψη του, καθώς από τις δηλώσεις αξιωματούχων του, προκύπτει ότι αναγνωρίζει έστω και δειλά, ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται περισσότερη λιτότητα. Επιμένει ωστόσο με εμμονή στη θέση του για συγκεκριμένο μείγμα διαρθωτικών μεταρρυθμίσεων. Αναμένουμε όμως ότι το ΔΝΤ, αναγνωρίζοντας τη νέα πραγματικότητα, θα προχωρήσει σε ρεαλιστικότερες και περισσότερο εποικοδομητικές προσεγγίσεις στο εγγύς μέλλον.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌