Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δείτε τι κάνουν οι Τράπεζες...

Με όλο το σεβασμό που μας διακατέχει για τους Έλληνες πολίτες,το συμφέρον τους αλλά και την ασφάλεια τους,κρίναμε απαραίτητο να σας παραθέσουμε την ιστορία ενός συνανθρώπου και συμπολίτη μας ο οποίος μπήκε σε περιπέτειες και εκτέθηκε ΟΧΙ από δικό του λάθος,αλλά από Τράπεζα πως όπως όλες, διατυμπανίζει πως δεσμεύεται ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν διαρρέονται.
 Ο συμπολίτης μας,όπως αναφέρουν επίσημα στοιχεία,έλαβε από την Αγροτική τράπεζα στο Ηράκλειο Κρήτης, αποζημίωση από ασφάλεια ζωής.Το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας,εκμεταλλεύτηκε τόσο τον άνθρωπο,όσο και την κατάσταση του,προκειμένου να έχει διαπιστευτήρια σε ενδέχομενους πελάτες,πως η τράπεζα ως τράπεζα πληρώνει και μάλιστα έχει και αποδείξεις και ονόματα.
Φυσικά,δεν φάνηκε να ενδιαφέρει την Αγροτική Τράπεζα,το γεγονός πως κοινοποιεί σε αγνώστους ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία,όπως ονοματεπώνυμο,ιατρικό ιστορικό κλπ,κάνοντας τον έτσι στόχο τόσο σε επιτήδειους.
Δεν πρέπει ωστόσο,σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε το ψυχολογικό αντίκτυπο,της υπόθεσης στον άνθρωπο αυτό,αφού όλο το Ηράκλειο γνωρίζει πλέον για το πρόβλημα του,το οποίο επίσης είναι κάτι πολύ προσωπικό.Όπως είναι φυσικό,ο άνθρωπος έχει κινηθεί νομικά,αλλά αυτό δεν βοηθά σε καμία περίπτωση την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση του.
Να σημειωθεί πως το VoiceNews.gr διαθέτει όλα τα επίσημα έγγραφα της υπόθεσης τα οποία όμως,δεν πρόκειται να δημοσιεύσει για ευνόητους λόγους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌